Gratis infosessie: Diefstal en interne fraude vermijden

Meer dan ooit worden we dagelijks geconfronteerd met hogere kosten voor grondstoffen, energie, transport, … die een enorme impact hebben op de rentabiliteit van onze bedrijven. Hier hebben we helaas weinig vat op, maar wat we wél onder controle kunnen houden is de dervingskost!

Door in te zetten op alertheid en organisatie kunnen jullie medewerkers al heel wat verliezen voorkomen, alleen beseffen ze dit vaak niet of weten ze niet hoe om te gaan met moeilijke situaties zoals het voorkomen van diefstal in de paskamers of aan de self-checkout, het aanspreken van een klant wanneer de alarmpoortjes afgaan, het reageren op een collega die niet alle artikelen inscant van de klant, … Deze problematiek is complex en de impact ervan wordt vaak onderschat. Er is niet alleen de directe financiële impact maar de volledige organisatie lijdt eronder. Elk verloren of gestolen product zal immers geen omzet genereren wat op zijn beurt een invloed heeft op je directe kosten, je investeringskosten, je personeelsbeleid en je uiteindelijke winst.

De antwoorden zullen niet minder complex zijn. Gelukkig kunnen wij putten uit 25 jaar ervaring om bedrijven in hun preventiebeleid rond derving te ondersteunen, om zo externe en interne diefstal tot een minimum te beperken. Hoe we dit concreet aanpakken, laten we jullie graag zien in onze infosessie die we vooral richten naar general managers, sales managers, security managers, loss prevention managers,… uit de retailsector. Het is ook een uitgelezen moment om even te netwerken met mensen die dezelfde problematiek ervaren.

Ontvangst en networking moment begint om 13u, de infosessie om 14u.

Wat mag u concreet verwachten: 

De aanpak van Crime Control: een traject op maat

  • Voorstelling van Crime Control
  • Analyse van de problematiek (o.a. door mystery shopliftings, audits, observaties, kassa-analyses, …)
  • Preventieve maatregelen (o.a. klantgerichte diefstaltrainingen, on site coachings, instructiefilms, e-learnings, …)
  • Ondersteuning (o.a. aanpassen procedures, begeleiding in interne fraudedossiers, …)
Trainer:  Kris Van Limbergen & Karin Wicheleer
Start evenement:  woensdag, 12 oktober, 2022 - 13:00
Einde evenement:  woensdag, 12 oktober, 2022 - 17:00
Locatie:  Hotel Pullman Brussels Centre Midi
Prijs: 

Gratis