Lees meer over deze opleiding

Meer en meer worden medewerkers geconfronteerd met fysieke agressie. Wanneer een situatie escaleert en communicatie tekortschiet of zelfs niet meer mogelijk is, is het aan de medewerkers om de situatie over te nemen en vervolgens op een wettelijke, veilige en verantwoorde manier de agressieveling te overmeesteren.

Gezien de specificiteit van de benodigde vaardigheden is het van groot belang de medewerkers hierin te trainen zodat alle neuzen in dezelfde richting  staan en men op elkaar kan rekenen op cruciale, acute momenten. 

Vragen over deze opleiding?

Wat mag u verwachten in deze opleiding?

  • Verweertechnieken
  • Techniek in het overmeesteren
  • Afzondering
  • Fixatie
  • Praktische oefeningen met de trainer
,

Beleef een opleiding

 

 

,

Volg
- Open Academy: Verbale agressiebeheersing

DATUM:
01 oktober 2018

LOCATIE:
CRIME CONTROL n.v. Tervuursevest 362 bus 3 B - 3000 Leuven

Omgaan met agressie vraagt van de medewerkers dat ze de impact hiervan op zichzelf kunnen herkennen en als het ware vervangen door een meer professionele manier van handelen. Dit maakt dat omgaan met agressie niet louter een technische kwestie is maar eerder een globale vaardigheid die zij kunnen aanleren en bijschaven. Het komt erop neer agressief gedrag vanop een afstand te leren bekijken en er niet door meegezogen te worden, zodat men voorbij kan gaan aan de eigen irritatie en angst om zo op een rationele manier de klant te woord te staan. 

PRIJS: 325,00 euro excl. BTW

Klanten die voor Omgaan met fysieke agressie kozen, hadden ook interesse in: