Lees meer over deze opleiding

Heel veel zakenlui vertrekken vandaag op zakentrip naar diverse grote steden. Door hun focus zijn ze zich soms minder bewust dat ze daarbij het risico lopen om slachtoffer te worden van allerlei vormen van criminaliteit. Tijdens deze training worden tools aangereikt om bepaalde dreigingen tijdig te herkennen en er gepast op te reageren. Veel kan al voorkomen worden door een goede voorbereiding te treffen. Een aantal maatregelen die men van tevoren kan nemen zijn vergroten de kans op een veilig trip. 

Het begint al op de luchthaven en in het vliegtuig waar aandacht moet gegeven worden aan de veiligheid van de bagage. Maar daarnaast is ook de rit met de taxi of het openbaar vervoer niet risicoloos. Hotels zijn uitgesproken plaatsen waar zakenlui kwetsbaar zijn omwille van professionele hotelratten. Een algemene alertheid ontwikkelen is echt wel noodzakelijk om geen onverwachte gebeurtenissen mee te maken. Als het dan toch fout loopt, is het belangrijk te weten hoe gepast te reageren.

Vragen over deze opleiding?

Wat mag u verwachten in deze opleiding?

  • Het belang van de reisvoorbereiding
  • Hoe veilig communiceren voor en tijdens de trip
  • Alertheid ontwikkelen en hoog houden bij het reizen
  • Aandachtsaspecten tijdens vliegreis, taxi, openbaar vervoer,...
  • Veiligheidsprincipes bij het verblijf in een hotel
  • Hoe reageren bij mogelijke incidenten

 

,

,

Vraag aan 
Open Academy: Travel Security

Voorlopig voorziet Crime Control geen Open Aanbod opleiding rond dit thema. Stuur ons een bericht wanneer u dit wel zou wensen.

Klanten die voor Travel Security kozen, hadden ook interesse in: